Jadłospis 25-29 listopada
25 listopada -poniedziałek
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,kiełbasa szynkowa,papryka,pomidor,bawarka z mlekiem
II śniadanie-twarożek z miodem i owocami,bagietka z masłem,herbata owocowa
obiad-zupa jarzynowa z ziemniakami,racuchy z truskawkami i śmietaną ,marchewka do chrupania ,kompot wieloowocowy
podwieczorek-mandarynka
26 listopada-wtorek
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,twaróg,ogórek kiszony,kiełki warzywne,płatki ryżowe na mleku,herbata koperkowa
II śniadanie-fasolka szparagowa z pieca z pestkami dyni,herbata miętowa
obiad –barszcz czerwony z ziemniakami i śmietaną,łazanki z mięsem i kapustą,sałatka z pomidora i bazylii, kompot malinowy
podwieczorek –jabłko
27 listopada-środa
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,pasta z wędzonej makreli,ogórek kiszony,kiełki warzywne,kawa z mlekiem
II śniadanie-kaszka kukurydziana na mleku z miodem,marchewka,owocowa herbata
obiad –zupa szpinakowa z jajkiem ,potrawka z ciecierzycy z kiełbasą i warzywami,ziemniaki z koperkiem,kompot truskawkowy
podwieczorek –kefir naturalny
28 listopada-czwartek
śniadanie- pieczywo mieszane z masłem,ser żółty,pomidor,papryka,owsianka na mleku,herbata owocowa
II śniadanie- jabłko pieczone,bagietka z masłem,herbata koperkowa
obiad –zupa pomidorowa z makaronem,pulpeciki z indyka w sosie śmietankowym,kasza jaglana,surówka selerowo-porowa z jabłkiem kompot śliwkowy
podwieczorek – banan
29 listopada-piątek
śniadanie- pieczywo mieszane z masłem,pasta z kiełbasy,ogórek zielony,sałata,kakao z mlekiem
II śniadanie-budyń na mleku z wiórkami kokosowymi,marchewka do chrupania,herbata miętowa
obiad –zupa koperkowa z kaszką manną,jajko w sosie,ziemniaki z koperkiem,brukselka z pieca,kompot z czarnej porzeczki
podwieczorek –jabłko