Jadłospis 10-14 lutego
10 luty -poniedziałek
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,pasta z kiełbasy,pomidor,papryka,herbata owocowa
II śniadanie-budyń na mleku z wiórkami kokosowymi,herbata miętowa
obiad-zupa szpinakowa z jajkiem i śmietaną,pierogi leniwe,surówka z marchewki z ananasem ,kompot wieloowocowy
podwieczorek-banan
11 luty-wtorek
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,pasztecik drobiowy,sałata,papryka,płatki kukurydziane z mlekiem ,herbata miętowa
II śniadanie-surówka z selera z pomarańczą i rodzynkami,bagietka z masłem,herbata owocowa
obiad –zupa koperkowa ze śmietaną,zapiekanka makaronowa z mięsem i warzywami oraz kukurydzą,kompot śliwkowy
podwieczorek –jogurt naturalny
12 luty -środa
śniadanie-pieczywo mieszane z masłem,pasta jajeczna,ogórek kiszony,papryka,sałata,kakao z mlekiem
II śniadanie-kisiel owocowy,chałka z masłem,marchewka,herbata zielona
obiad –zupa krem z pora ze śmietaną ,bigos z mięsem i kiełbasą,ziemniaki z koperkiem,kompot wieloowocowy
podwieczorek –jabłko
13 luty -czwartek
śniadanie- pieczywo mieszane z masłem,twaróg,pomidor,papryka,płatki jaglane na mleku,herbata koperkowa
II śniadanie- jabłko pieczone z cynamonem,bagietka z masłem,herbata owocowa
obiad –zupa z ciecierzycy z ziemniakami,schab w sosie własnym,kasza bulgur,buraczki z cebulką,kompot truskawkowy
podwieczorek – kiwi
14 luty -piątek
śniadanie- pieczywo mieszane z masłem,ser żółty,pomidor,kiełki warzywne,kawa z mlekiem
II śniadanie-fasolka szparagowa z pieca,herbata owocowa
obiad –zupa jarzynowa na mięsie,kotlet rybny, ziemniaki z koperkiem ,duszona marchewka,kompot malinowy
podwieczorek –jabłko